maandag , 25 juni 2018
Home > Digitale spellen > PC spellen > Eerste ervaringen met Godus (Preview Review)
Eerste ervaringen met Godus (Preview Review)

Eerste ervaringen met Godus (Preview Review)

Soms vind ik het leuk om ontwikkelaars van nieuwe spellen te steunen via Kickstarter. En een niet onaangenaam voordeel is dat ik de spellen dan voor release ook kan uitproberen. De laatste tijd heb ik Godus (opnieuw) uitgeprobeerd. De omschrijving van het spel op Steam:

In GODUS, you are brilliantly creative, terrifyingly powerful and above all else, worshipped unconditionally by your followers. You are their god. GODUS is a delightful reinvention of the god game from 22cans and Peter Molyneux, who created the genre. In development for PC, Mac and mobile.

Godgames vind ik altijd al leuk maar dat het ook door Peter Molyneux was bedacht sprak me aan en maakte het waard om het uit te testen. De eerste keer dat ik het probeerde (volgens mij meer dan een jaar geleden) vond ik het niet zo boeiend en was het eigenlijk echt niet leuk. Maar recent zijn er dingen toegevoegd en ben ik het weer gaan spelen. Echter, ben ik na achtien uur al weer op een punt dat ik niet verder kan.
In het begin was het niet boeiend maar het wordt steeds boeiender. Op dit moment zou ik het een 5 geven maar dat is niet helemaal eerlijk want het is gewoon nog niet af. Voor nu zou ik dus ook nog niet aanraden om het ook uit te proberen maar te wachten tot het volledige spel uit komt.
Links:
http://www.22cans.com/
http://store.steampowered.com/app/232810/
https://itunes.apple.com/app/id815181808?mt=8

Soms vind ik het leuk om ontwikkelaars van nieuwe spellen te steunen via Kickstarter. En een niet onaangenaam voordeel is dat ik de spellen dan voor release ook kan uitproberen. De laatste tijd heb ik Godus (opnieuw) uitgeprobeerd. De omschrijving van het spel op Steam: In GODUS, you are brilliantly creative, terrifyingly powerful and above all else, worshipped unconditionally by your followers. You are their god. GODUS is a delightful reinvention of the god game from 22cans and Peter Molyneux, who created the genre. In development for PC, Mac and mobile. Godgames vind ik altijd al leuk maar dat het…

Review Samenvatting

Rapportcijfer - 5
Voorbeeld - 6.8
Test - 9.3

7

Samenvatting: Voor nu geef ik het een 5. Maar het spel is nog niet af. Ik raad een ieder aan om te wachten tot het spel volledig af is.

Gebruikers Rating: Nog Geen Ratings !
7

Over: Tommy

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>